Elérhetőség

Illés Ablak

9027 Győr,
Szeszgyár u. 9.

Telefon: 06-96-358-134
Mobil: 06/30-300-36-33
illesablak@hotmail.com

Árajánlat kérés

A jó ablak hozzájárul nem csak otthonunk esztétikai szépségéhez, de biztonságához is, és nem utolsó sorban a régi, elavult termékek cseréjével komoly pénzügyi előnyre tehetünk szert. A drágán megfizetett melegnek a lakásunkban is kell maradni, amihez elengedhetetlen a speciálisan kifejlesztett, modern nyílászáró.

 

 

 

Cégünk igyekszik komplett szolgáltatást nyújtani Ügyfeleink részére, és nemcsak a hazai, de külföldi vevőinket, partnereinket is kiszolgáljuk. Széles választékban kínálunk egyoldali, kétoldali, anyagában színezett Alakos, íves, toló, kényszertoló ablakokat, bejárati biztonsági ajtókat, alumínium szerkezeteket.

Forgalmazunk árnyékolástechnika termékeket, széles választékban műanyag, komplett alumínium redőnyük a ral színskála minden színében, külsőtokos, ráépíthető, vakolható kivitelben. Lehetőség van rolós rovarhálókkal kombinált redőnyökre is, nyíló, illetve rolós ajtóra. Párkányok, könyöklők műanyag, alumínium, széles színválasztékkal, akár azonnal, raktárról.

1.0 w/ m2k, 3 rtg, 0,6 w/ m2k, valamint Clima Guard Solar üveget.

Salamander 5-6 kamrás hőhidmentes 73 mm, 82 mm, 92 mm beépítésű A+ kategóriás ablakrendszer a renolit színskála minden színében.

Íves, illetve egyenes desing. A gyártás működése az ISO 10077-1:2007 minőséggyártási rendszerében, az ÉMI és a MABISZ által elismert technológia szerint folyik.

 

Nálunk mindezeket megtalálja, azonban a kiváló termékeink mellett, számos, ingyenes szolgáltatással is várjuk Vásárlóinkat, kifogástalan munkánkra ezzel is garanciát vállalva!

 

Szolgáltatásunkhoz tartozik:

- díjmentes felmérés

- díjmentes szaktanácsadás

- díjmentes árajánlat készítés

- 1 év teljes körű garancia!

 

Díjmentes felmérés:

az árajánlat elfogadása után, szakembereink helyszíni felmérést végeznek Önöknél, és a pontos méreteket felveszik, ami után megkezdődik a gyártási fázis, amiért díjat nem számolunk fel a megrendelő felé.

 

Díjmentes szaktanácsadás:

több éves tapasztalattal állunk rendelkezésére, hogy a legoptimálisabb megoldást találjuk meg az Ön számára.

 

Díjmentes árajánlat készítés:

a pontos felmérés után, a tényleges árat tudjuk mondani. Igyekszünk a legoptimálisabb, és a legkedvezőbb megoldást nyújtani Önöknek, bízva abban, hogy munkánk végeztével tökéletes elégedettséggel gondolnak a cégünkre.

 

Garancia:

szakembereink által beszerelt nyílászáróinkra 1 év teljes körű garanciát vállalunk

/ üveg törés nem tartozik ide /

 
Árajánlat kérés

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!


!

CAPTCHA

Illés Ablak - MagyarIllés Ablak - Német